dimarts, 29 de novembre del 2016

CONTACONTES

Avui la Marta ha estat l'encarregada del contacontes d'aquesta setmana. El conte que ha triat per explicar-nos a tots els peixos ha estat "En Floky i la pedra màgica"


En Floky és un petit goril·la albí que havia sentit parlar de la Gran Pedra Lluminosa. Un dia va decidir sortir a buscar-la, però pel camí es va trobar amb moltes dificultats. Es va trobar amb uns voltors i uns ratpenats que volien fer-li mal, però en Floky va ser molt valent i es va enfrontar a ells. Estava en una cova intentant fugir dels ratpenats quan li va semblar veure la llum de la Lluna, però el reflex que veia era la Gran Pedra Lluminosa. 
De camí a casa amb la Pedra Lluminosa, es va continuar trobant amb dificultats, una pantera, una hiena, la serp, els ratpenats...tots volien treure-li la pedra. En Floky creia que la Pedra era màgica i que l'ajudava a fer front a les dificultats, però va aparèixer el senyor mussol i li va explicar que la pedra no era màgica, era ell qui havia estat molt valent, havia fet front a totes les situacions tot sol.
El senyor mussol i en Floky van tornar a casa molt contents, els pares de Floky estaven preocupats i van estar molt orgullosos del seu fill. Però li van recordar que no podia marxar tot sol.



La Marta ens ha explicat molt bé el conte, i a tots ens ha agradat molt la història del goril·la Floky i la seva valentia per enfrontar-se a totes les dificultats.


VERO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada