dijous, 27 de novembre del 2014

CONTACONTES NOVEMBRE

Aquest mes de novembre, l'Iker, la Carla, en Pau i la Edurne han estat els encarregats d'explicar-nos un conte.


L'Iker ens va explicar el conte del "El ratolinet Pérez", ara que comencen a caure les dents...ens va anar molt bé per conèixer com ho fa el ratolinet Pérez per emportar-se les dents i el que fa amb elles...!!


El conte de la Carla era "Les maduixes". La història d'una madrastra que demana a una noia a buscar maduixes a la tardor...la noia va marxar molt trista però amb una mica d'ajuda i màgia...va aconseguir arribar a casa amb maduixes! La madrastra, va enviar a la seva filla buscar-ne més...però aquesta no en va trobar...Finalment, la madrastra es va acabar estimant molt a les dues noies.


En Pau i el seu conte "Els tres cabridets entremaliats". Explica la història de tres cabridets que volien anar a la muntanya però havien de travessar un pont, a sota del qual, hi vivia un gegant enorme...però el van aconseguir enganyar i tots tres van aconseguir arribar a la muntanya!!


La Edurne ens ha portat el conte "Per què el petit elefant rosa es va posar trist i com va tornar a somriure".
Explica la història d'un elefant que es va posar molt trist quan el seu millor amic, un altre elefant, va haver de marxar a viure a un altre lloc. L'elefant rosa estava molt trist perquè trobava a faltar al seu amic. Però al final, amb una mica d'ajuda va aconseguir tenir uns altres amics i va tornar a ser feliç!!




Ens agrada molt escoltar als companys i companyes explicar-nos contes!!
Ens han agradat molt i ho heu fet molt bé!! Felicitats a tots quatre!!


VERO

1 comentari: