dilluns, 10 de novembre del 2014

CONTACONTES OCTUBRE

Com ja sabeu, cada dimarts un nen o nena de la classe dels peixos ens porta el seu conte preferit de casa i ens l'expliquen a tota la resta de la classe. El conte el preparen a casa amb l'ajuda dels pares!
Els companys contacontes d'aquest mes d'octubre han estat la Siting, l'Aran i la Daniella.

 
La Siting ens ha explicat el conte "La Ditona", una nena que era molt, molt, molt petita...un dia es va perdre i la van anar cuidant diferents animals dels bosc, fins que va arribar a casa de la ratolina. Un dia es va trobar amb una oreneta que estava ferida i la va cuidar fins que es va curar.

Coincidint amb la castanyada, l'Aran ens va portar el conte de "La Castanyera". On hi havia una castanyera molt bona a qui tots els nens anaven a veure i una altre una mica dolenta...però al final, amb l'ajuda de tots es va tornar bona i van ser molt amigues.

El conte de la Daniella era "Les princeses ballarines", unes princeses que a l'hora de dormir s'escapaven i anaven a ballar...Al matí el rei sempre trobava les sabates de les princeses trencades i no sabia el que estava passant...


Si voleu conèixer el final d'aquests contes i tot el que va passar amb els seus personatges,els peixos us l'explicaran!!


VERO



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada